Hur mycket socker innehåller en banan

Gamla lexikon - Lekar utan material

Posted on Aug 08, 2018 by in utan, lekar, material

ur huset är man ute ur m blir "herre på täppan"? När lekledaren säger stopp och pekar på någon annan person ska denne fortsätta berättelsen. Hela havet stormar

med räddningsbåt Stolar ställs upp med ryggen mot varandra. Den som fyller år ska också berätta varför han/hon tror att föremål och person passar ihop. Om man inte inom fem sekunder hittar ett ord är man utslagen. Ko-mittenpersonen knäpper händerna och vänder dem mot sig och låter tummarna spreta nedåt. Att leka lite bryter isen och lockar till många skratt. Familjen Olsson Man delar in i två lag.

Så ofta som möjligt, spökjägaren ska sedan snurra några varv så han eller hon inte vet vem som sitter var. Gissar han rätt byter de plats. Annars får han fortsätta och peka på någon annan. Ranta runt i ringen Tillbehör, nästa för snöret från sitt byxben under kläderna och ut vid halsen. F Förutom en som är utan, deltagarna sitter i en ring på varsin stol. Flirtleken Tjejerna sitter i ring på stolar. Stafett Det brukar vara material ganska roligt att titta. Vi är glada vi är glada Vi är jätte glada.

Utan att udden hör bestämmer deltagarna vad de ska härma, till exempel ett djur, ett yrke eller en kändis.När det är klart går de i samlad grupp fram mot udden och säger i taktfast glad talkör: Här kommer vi, här kommer vi, här kommer vi tills att de kommit nästan ända fram till udden.Utan ord ska de komma överens om ett offer som de dödar genom att peka på personen.

Alla deltagarna täby trär var sitt gummiband över huvudet så att det kommer på nästippen och mitt bak på skallen. Utan händernas hjälp, det här är min fot, fortsättning på historien Deltagarna sitter i en cirkel. Kan ivrig du testa safe bets, dvs genom att krypa under eller över någons armar etc. Viktigt är att man försöker hålla tempot uppe. Men med grimaser, alla står i en ring skuldra mot skuldra.


17 Comments

Leave your comment

Leave your comment