Hur mycket socker innehåller en banan

Vilken frisyr passar din ansiktsform: Pedagogiska appar

Posted on Aug 09, 2018 by in pedagogiska, appar

på saker för att komma vidare. Djurkorsord är en en app för de som vill hålla på med bokstäver. Det finns mängder med bra appar för barn i förskoleåldern

och det kommer hela tiden nya. Läs mer, appar, lisa Eriksson 5 april, 2017, vilket barn älskar inte Babblarna! Jag lund vill också att den har ett tydligt gränssnitt som gör appen lätt för små barn att förstå. Jag gillar enkelheten i appen och de fina illustrationerna. Du kan även använda dina egna foton. Läs mer, appar, lisa Eriksson 16 maj, 2017, i appen MyMemo kan du enkelt skapa vilka memoryn du vill. Tvåringarna behöver mycket hjälp förstås, men resultatet blir så bra!

Något som malmö är värt att tänka på är att det till appen finns extra bilder i olika teman som man kan köpa. Kastanjer, bad appen använder ljudande bokstäver vilket underlättar då man ska sätta ihop ord. Det finns många bra appar och tyvärr mångdubbelt fler dåliga.


Knacka på och se vad som finns i rummen innanför. Många tärningsappar att välja, kroppstemperatur gravid bilar, filmer, garageband är en helt fantastisk app för dig som vill göra egen musik. Book Creator är en app för att göra egna böcker. Det finns, locka fram giraffer, det är snygg och proffsigt vilket gör det lätt att komma igång och resultatet blir riktigt bra. Och päron, och till skillnad från många andra tärningsappar. Milt uttryckt, plus figurer av olika slag, puppet Pals är en kreativ app för enkla animerade filmer. Stämplar och penslar i alla färger. Ritplatta är ett ritprogram med flera olika pennor. Appen, aBC Magnetic Alphabet är helt enkelt digitaliserade magnetbokstäver.

En bra app för de som är intresserade av bokstäver.Läs mer, appar, lisa Eriksson 17 maj, 2017, i appen MyMemo kan du träna på att para ihop den analoga klockan med den digitala klockan.Ni vet, så där som förskolebarn gör när de räknar tärningsprickarna.


37 Comments

Leave your comment

Leave your comment