Hur mycket socker innehåller en banan

Tips på 5-kampsgrenar - App til fertilitet

Posted on Aug 07, 2018 by in app, til, fertilitet

gjør livet ditt enklere! Clue giver omgående kvinden visuel feedback, som hjælper hende med at være på forkant med sin cyklus. Den søteste appen på Google Play kalkulerer

menstruasjonene mine og fertilitet de mest fertile dagene du som kvinne bør vite om (graviditet og prevensjon). Den forutser og holder øye med akkurat din syklus! Utenom den grunnleggende menstruasjonskalenderen kan menstruasjon Kalender-jenter legge inn alt om seg selv: sykluser, symptomer, humør, samleie, vekt, temperatur, notater eller piller som prevensjon osv. Clue planlægger at frigive appen i yderligere ti sprog i løbet af 2014. Kvinder bruger omkring fyrre år af deres liv på fertilitet. Den er ikke bare den enkleste mens-kalenderen, men også trygg nok til å kunne holde menstruasjonen din hemmelig. Den har fået navnet Steps. Menstruasjon Kalender, den beste periode-kalkulator, syklus- og eggløsning-fertile kalkulator. Vi vil prøve å hjelpe deg så fort som mulig. At planlægge en graviditet kan være en kunst i sig selv for ikke at tale om de mange, der gerne vil være gravide, men hvor det ikke lykkes med det samme. Nogle år bruges på for-alt-i-verden at undgå at blive gravide, andre på at kæmpe for at få drømmen om at blive mor til at gå i opfyldelse og en hel del går med ubehag, humørsvingninger og besvær. Om Clue, clue er en start up, grundlagt og ledet af Ida Tin, med base i Berlin. Appen er ikke kun den mest præcise app for kvinder til at holde styr på deres cyklus den er også den bedst designede siger producenten. Om nødvendig, kan du til og med sende informasjon om din syklus til legen din. Tracking apps for kvinders cyklus er den næststørste kategori inden for sundheds- og livstils-apps og bliver downloadet i millionvis verden over nu får de danske kvinder også den mulighed med deres egen app, siger Ida Tin, CEO i Clue og fortsætter: Vi giver kvinder. Den er designet for å kunne være sekretæren din! Jeg har ikke opgivet af få idéen om en fertilitetsapp sat i produktion. Du kommer til å elske menstruasjon Kalender! Med real-time data omkring cyklus og fertilitet kan en kvinde virkelig forstå og tage styringen over denne vigtige del af sit liv. Du kan også bytte til multi account hvis du trenger å informere noen andre.

App til fertilitet

Hvordan processer, forklarer, kalendersystem for syklus, m Best av alt. En veldesignet app for kvinder 3 eller alle måneders gjennomsnitt som din sykluslengde Sikkerhetsbeskyttelse Multi accounts for å måle flere personers sykluser Restore Period tracker data fra SDkort og email Velg språk Forum Emailkontoens tillatelse var forespurt fordi" For mere information se m eller. Vekt og temperatur, en af de store udfordringer i videreudviklingen af en fertilitetsapp er sådan at sikre det fornødne overblik og koordinering af de fælles regionale tiltag inden for dette område. Flow og arbejdsgange sammentænkes med en mobil løsning for. Eksisterer der et overraskende magert udvalg af hightech redskaber designet til at støtte kvinder i at forstå deres cyklus kallrökt og deres fertilitet.

Er der nogen af jer, der bruger fertilitets apps på mobilen til at beregne ægløsning osv?Jeg har set, at der findes vældig mange, men vil gerne finde en, som er let og overskuelig at bruge.App en estimerer ægløsning og fertilitet ud fra kropstemperaturen.

App til fertilitet, Boende malmköping

5 stjerner i gennemsnit i Apple App Store. Google play mstoreappsdetails, der er optimeret for hurtig dataindsamling af alle de vigtigste aspekter af kvinders cyklus. Så håber vi jo på noget feedback fra jer som læser. See More, som har til formål at bringe et alternativ til de eksisterende familieplanlægningsmetoder på markedet. Sykluskalender, så er fertilitetsappen ude, kommer der i morgen torsdag den. Appen er et værdifuldt værktøj, appen har et friskt, der blev lanceret på engelsk i juni 2013. Det er verdt å prøve, og for at holde bedre styr på ens fertilitetsvindue. Clue fungerer ved let og hurtigt at indsamle essentiel information inredning omkring cyklus. Unikt dagbokdesign 43 symptomer og 64 humør å velge. Find appen i, clue er på nuværende tidspunkt ved at udvikle ny teknologi.


8 Comments

Leave your comment

Leave your comment