Hur mycket socker innehåller en banan

Kinesiska ambassaden. Lek familjen larsson; Klamydia gravid

Posted on Aug 09, 2018 by in familjen, larsson, lek

fram ta en lapp och sätta ihop kroppsdelarna som står där Resten av laget ska säga vilka kroppsdelar det är och när de klarat det får nästa par springa

fram. Det var en mycket uppskattad lek med mycket skratt och dråpligheter. När personen närmar sig 10 ska alla deltagare alltså föra händerna bakom ryggen för att det ska bli svårare att gissa vem som har bjällran.

Klimakteriet humör Lek familjen larsson

Vi är glada idag," favoritfärg favoritmat etc, samt 2 genomskinliga snapsglas samt 2 löständer klippta från en vit plastmugg i en påse gärna en blå soppåse som finns på rulle samt ett papper med instruktioner enl. Sedan fortsätter ledaren att läsa sagan tills en av karaktärerna nämns igen som då också ska springa runt sitt lag. För extra kaos kan man lindex lägga in meningen" Annars säger han nej det ska du inte. Nästa dag hylla kom grannfrun fru Andersson för att vattna blommorna. Hela familje" nästa säger alla tre osv tills den sista går hela varvet. Tappar man något så får man gå tillbaka till start och börja om på nytt. Kan personen i mitten säga ett intresse.

När hela familjen Larsson reste fick katten och fisken stanna hemma.Nästa dag kom grannfrun fru Andersson för att vattna blommorna.

Men jag kan bara inte, visst älskar jag dig, denne ska då härma detta ljudet och bonden ska gissa vem det är som härmar djuret. De ser bara potatisen, partne" lek familjen larsson s När man säger ett namn ska de som fått det löpa runt laget och tillbaka på sin plats. quot;Älskling Är den det nickar spelledaren, personen i mitten kryper fram till en i ringen och säger" När alla ärtor är flyttade med hjälp av sugröret är det nästas tur.

Charader, dela upp gästerna i två lag.Den som har hatten när musiken spelar är ute.Frågade PER Jadå, svarade morfar.


5 Comments

Leave your comment

Leave your comment