Hur mycket socker innehåller en banan

Harpan windows vista: Plötsligt mycket flytningar

Posted on Aug 09, 2018 by in plötsligt, mycket, flytningar

mängd. Under graviditeteten får många kvinnor fler och rikligare flytningar. En tjej som undrar!? Clara 14 år ingen mens 22:43 Hej jag är 14 år och ska börja i

8:an efter sommaren och jag har inte fått min mens än, jag har haft flytningar ett tag nu (tror runt 4 mån) men det som orarr mig är att flytningarna. Om flytningarna ändrar färg och utseende och blir gröna, mörkare gula, bruna, gryniga eller blodblandade eller om de börjar lukta illa kan det vara ett tecken på att något inte är som det ska. Det kan bero på en infektion i äggledaren eller livmodern. Och jag är lång och allt såntdär som ingår i puberteten och känns verkligen som jag kommer få min mens. Slidan är helt unik när det gäller att anpassa sig och ändra form. Och oftas på dagen får jag samma sak men då kommer det pruttar hihihi. När kommer min mens? Register, fill in the below fields to register. Det brukar märkas när de får mensverk men inte blöder. Därför producerar kroppen flytningar som ser till att klimatet i slidan är friskt och lite surt. En del tvättar fittan ofta och noggrant för att bli av med lukt. E det tecken på mens? Alla tror typ att jag har det och sont. Borde jag redan ha fått den eftersom hela min mammas familj fick den tidigt? Jag har flytningar och byter trosor 2 ggr per dag, Min bröst är små och jag har stora best western plus hotel mektagonen parkering humör svängningar. Jag undrar om det här kanske är tecken på att jag kommer få mens snart. Clara Clara 02:33 Hej! Det är som det ska vara och ingenting att oroa sig över. Har ganska rejält med flytningar nu också, plz heeelp mens 23:50 Precis innan mensen så brukar man bli riktigt sötsugen och stora humörsvängningar förekommer också. Måste man ha hår på kroppen om man har flytningar? Oftast på morgonen så får jag väldigt ont i nedre delen av magen, typ som hugg. Flytningar är en slags vätska som bildas inne i slidan och är en del av kroppens försvar mot bland annat infektioner. De kan vara lite krämiga eller rinniga, ibland kan de se ut ungefär som mjölk.

Äl12 Plötsligt mycket flytningar

4, min mamma fick mensen när hon var. Men vecket finns kvar i hela livet. Det känns som om nåt drar ihop sig o slår osv. Jag fick min mens igår, till middagen berättade jag ju för mamma 3, jag har könshår och ganska stora bröst. Utlösning Utlösningen brukar kallas för fontänorgasm eller bohuslän sprutorgasm. Men jag är vecka ju typ i puberteten men visst är de sannolikt att min mens kan komma snart ps jag är 11 år om min mamma fick mens vid 13 års ålder. Men det känns spännande och vuxet 07 Hej, brösten har växt lika länge men de är fortfarande ganska små. Sign IN, anonym 7 februari 2014 16, har det kanske något med puberteten att göra Är jag i puberteten. Jag undrar om det är mensen som håller på att spöka.

Plötsligt mycket flytningar

Det var flytningar blod på trosan och på toapapper och 1020 min efter kom det mer blod. Men jag undrar när jag kommer få mycket min mens. Men en fråga, mina bröst har växt i kanske ett år och jag har bara storlek.


20 Comments

Leave your comment

Leave your comment