Hur mycket socker innehåller en banan

Åhlens östermalmstorg. Isadora smink

Posted on Aug 07, 2018 by in isadora, smink

helst bytas ut regelbundet. Produkterna är även lämpliga för personer med känslig hy, då de är rigoröst testade, ej djur. The browser you are using is not supported by

this site. Dessutom erbjuder vi alla våra kunder 50 dagars bytes- och ångerrätt. Då är det bara att besöka vår sida och klicka dig fram till dina produkter. Beroendes på din personlighet kan du välja att skruva upp och ner för sminket i relation till vilka sammanhang som du rör dig. Therefore the web page look strange for you. Se till att hitta rätt produkt till rätt område. Så snart du provar våra IsaDora produkter kommer du älska att sminka dig och att prova olika styles. Kicks har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. För den som gärna vill skapa längre och starkare ögonfransar skall helt klart prova mascara från IsaDora och som komplement kan du använda en ögonpenna i valfri färg som passar dagens humör och stil. Nu finns även IsaDora gellack som är en ny typ av lack där ingredienserna verkar mer naturliga, det är enklare att ta bort och håller sig glansigt under en veckas tid. Sedan starten har man hela tiden utvecklats och på så sätt är man hela tiden på väg framåt. Du får ett hållbart och oparfymerat smink i snygga förpackningar utan att betala skjortan. Varumärket IsaDora skapades år 1983 i Malmö och i början importerade man från de stora och då välkända märken från länder som Italien, Frankrike, USA och Tyskland. Eller så är du kanske typen som inte hinner med eller önskar att använda puder och hellre bara bär läppstift. Olika säsonger att göra uppland lockar med olika färger, kanske vinterhalvåret frestar med mörkare och mer dova färger, medan sommaren kan lätt målas med ljusa pastellfärger eller varför inte en skrikande orange eller röd. Några kanske känner sig naken utan smink medan andra helst bara använder läppsyl som enda preparat. Du kan hitta massor av inspiration på dina favorit modebloggar eller i skönhetsmagasin. IsaDora lanserades av Invima AB i Malmö 1983. Inga produkter eller ingredienser testas på djur. Olika säsonger kräver också olika behandlingar. Idag är IsaDora känt för dess elegans och prisvärda smink.

Isadora smink

En läppenna ger mer stadga åt läppstiftet och hjälper dig att hålla det bättre på plats. Några favoriter, highlighter, isaDora erbjuder ett brett utbud av prisvärda sminkprodukter. IsaDoras produkter bör finnas i varje medveten kvinnas sminklåda. De gör nämligen underverk både i vardagen och för festen. Eyeliner och mascara och många fler sminkprodukter till ett plånboksvänligt pris. Föregående sida, produktsäkerhet och trendriktiga färgkollektioner, nästa sida. IsaDora är ett svenskt varumärke som erbjuder produkter med hög kvalitet och trendiga bygga muskler under deff färgkollektioner till ett bra pris. Hos Lyko hittar du allt ifrån mascara.

Isadora AB; Höjdrodergatan 26; 212 39 Malm.Isadora makeup är ett Svenskt smink märke som jobbar för att man inte ska få allergiska reaktioner, så därför är all kosmetika helt utan parfymer.


Se till att ha fräscha produkter hemma i skåpet. Kanske du vill växla mellan olika områden för att skapa variation. Sweden, kan du välja färre produkter eller färre moment. En vattenfast ögonbrynspenna som hjälper dig att definiera och isadora smink forma dina ögonbryn med en naturlig look. Andra tittade även på, sortimentet uppdateras 68 gånger per, kvalite. Kliniskt testat ej djurtestat och följer trenderna med färger som är det senaste inom modet. Matcha denna med, man såg en ny marknad för nya sminkprodukter. Marknaden i Sverige ville dock ha parfymfritt smink och snygga förpackningar och på så sätt kunde man skapa sig helt nya produkter och utveckla en egen produktionsserie. Välj, du beställer enkelt hem ditt nya IsaDora smink på nätet hos stylepit. Färg, oparfymerat, har du ont om tid och vill snabbast möjligt skaffa stilen.

IsaDora Insane Volume Lash Styler, en mascara med mängder av volym och dramatisk svärta som snabbt blev en kundfavorit, IsaDora Strobing Highlighting Stick, en highlighter i stick-format som ger vacker glöd och.Se till att prova dig fram med olika sminkprodukter, om du är osäker på vad som passar just dig rådfråga en sminkartist eller dina vänner och familj, kanske du kommer att skapa en helt egen look.


22 Comments

Leave your comment

Leave your comment