Bröllopsmässan, bröllopsfeber -Sveriges största, bröllopsmässa

Stockholm - Älvsjömässan Bröllopsfeber

Ni möter i mässan över 100 utställande fantastiska företagare, där den gemensamma nämnaren är bröllop.Vi handhar inga kontanter i våra kassor.Här får du tips på allt du behöver veta  för att få så fantastiska bilder som möjligt.

Pannmur gjutjärn - Bröllopsmässan

du kan vinna hela ditt bröllop och mycket mycket mer. 11.30, queenie och Chantelle, live styling av brudar på scen. Bröllopstävling på entrébiljetten med både exklusiva som häpnadsväckande lyxiga vinster. Varje dag, året runt finns det nya bröllopserbjudanden och bröllopstips. I Kinarummets intill finns exklusiva DeLux Showroom där det ges inspiration av vackra temadukningar men också salonger för blivande bröllopspar i form av expertishjälp av både designers och välkända stylister.fl.k rundabords-sittningar. Utöver det kommer du att kunna checka av din egen bröllopschecklista så att du inte tidtabell rödby har missat något i er bröllopsplanering. Ni som planerar bröllop eller kanske fira jubileum eller stora födelsedagsfesten: Detta är den perfekta mässan för alla. Biljettpris bröllopsmässan: Biljettpris: 250.p, under 15 år gratis i vuxet sällskap. Bröllopstävling på entrébiljetten med exklusiva priser. (Ledsagare/handikapp (1 pers) utan kostnad förköpsbiljett ger företräde och ni slipper köa vid våra entréer. 11.20, hej och välkomna!

Betala med kontokort, ni kommer alltså att få ut mer av er bröllopsbudget. Ser fram bröllopsmässan emot att ses i januari. Integritetspolicy 25 maj trädde gdpr i kraft och vi vill därför försäkra dig om att vi hanterar dina personuppgifter enligt de nya direktiven.

Bröllopsmässa, bröllopsfeber - Gå på Sveriges största bröllopsmässa och träffa de bästa, mest professionella och ledande bröllopsföretagen.HAR DU också bröllopsfeber?Då ska du definitivt besöka Bröllopsfeber.

Saga, du familjen vet väl att du alltid kan nyttja Bröllopsfeber. Vi samarbetar med, vita klänningar, söndag 24 februari 2019, för att skicka ut information inför den mässa som du förköpt biljett till. Fantasi, vi sparar endast din information fram till kommande mässtillfälle. Verklighet, sveriges ledande företag och experter bara för dig. Hur behåller du din egen stil i en värld av fluffiga.

Detta får ni bara inte missa!Förutom att ni i mässan möter ett 110-120-tal utställare, ges också för blivande brudar möjlighet välja och prova ut bröllopsklänningen exklusiva och vackra kreationer från både svenska som europeiska designers i mässans speciella provrum.Bröllopsmässan alltid först med det senaste, det vackraste o originella inslagen.

Bröllopsmässan, program Stockholm 2019 - Sveriges vackraste

  • hotmail logga in annan användare

    ändra i Safari så man kan spara flera användare? Firefox eller Safari, upprepar du stegen i den. Logga ut i menyn. Nu har jag provat att registrera en

  • göteborgs bostad

    med 1 200 lägenheter på centrala adresser i Göteborg. Lägenheterna ligger i stadsdelar som Johanneberg, Majorna och Stampen. Som bostadssökande kan du ställa dig i kö till 442

Barnvagnsparkering finns inomhus, dock något begränsad antal platser.