Hur mycket socker innehåller en banan

Matjord nacka - Träna hemma redskap

Posted on Aug 03, 2018 by in träna, hemma, redskap

upp pulsen samtidigt som du tränar raka och sneda magmuskler samt höftböjare. Tänk dig att du har en stol långt bakom dig som du ska sätta dig på utan

att flytta fötterna. När du upprepar kliver du fram med det andra benet istället. Här visar till exempel thaiboxaren Emelie hur man kan göra armhävningar på knogarna! Sätt i knän eller tår i golvet och tryck upp dig själv så att du blir rak som en planka. Upprepa 10 gånger och sedan samma sak på andra sidan. Behåll kroppsvikten på ditt främre ben samtidigt som du sjunker rakt ner mot golvet och sedan trycker dig uppåt igen. Stå höftbrett isär med fötterna och ta ett långt kliv framåt. Armhävningar, en klassisk och mycket effektiv övning för att träna hemma. Det är en bra basövning för att träna framsida ben och rumpmuskulaturen. Under hela övningen är tyngden på hälarna, du ser tårna framför knäna och ryggen är rak med bröstet högt. Tänk på att spänna bålen genom hela övningen. Tänk på att pressa ner ländryggen mot golvet och behålla anspänningen i magmusklerna genom hela rörelsen för bäst effekt. Det handlar om små steg som i slutändan kommer ge resultat, och man behöver helt enkelt bara göra sig medveten om de olika alternativ som alltid finns till hands under dagens olika aktiviteter. Behåll trycket i golvet samtidigt som du dig upp långsamt med överkroppen mot knäna. Omvänd rodd, den omvända rodden är en lite enklare version av pull-ups som stärker din baksida rygg och överkropp som gör det möjligt att träna hemma utan redskap. Placera händerna axelbrett isär under dig och stå med fötterna ihop. Lyft upp ryggen och håll kvar någon sekund innan du långsamt släpper tillbaka ner mot golvet igen. Lägg dig ner och låt kroppen vila på underarmarna och tårna. Benlyft åt sidan, ställ dig på alla fyra med knän och händer i golvet. Känn efter så att du har en neutral rygg (varken stor svank eller kutrygg). Använd gärna din kreativitet genom att använda redskap i din närhet och utmana kroppen genom balansövningar och genom att lyfta, pressa och dra på olika sätt. Känner du att du vill få billig ansiktskräm igång ett flås men inte har tid så lägg upp ett kort intensivt pass på 15 minuter hemma på vardagsgolvet.

Både nivåmässigt och för att träna olika delar av överkroppen. Spänn magmusklerna ifö och böj knäna som om du skulle sätta dig ner på en stol. Placera fötterna axelbrett, ta ett stort steg fram med ena foten. Upprepa övningen 610 gånger gästhamn per ben. Du behöver inte lyfta högt alls.

Det går att träna hemma utan redskap.Genom att enbart använda kroppen och din egna kroppsvikt kan du utföra mycket träning hemma.


Bikbok stickad tröja Träna hemma redskap

Håll in armbågarna nära kroppen, skjut tillbaka dig själv till utgångsläget genom att pressa ifrån med den live främre foten i golvet. Här behöver du hitta något att kunna dra dig upp. Lägg dig raklång med armarna utsträckta ovanför huvudet. Men främst tränas de raka och sneda magmusklerna samt höftböjare. Pall eller bänk bakom dig, lätt på huvudet visdomstand eller håll fingrarna emot varandra framför dig. Upprepa 8 gånger på varje sida.

Tyngden ska vara på hälen på det främre benet.Benböj, ställ dig med fötterna något bredare än höftbrett och se till så att både tår och knän pekar åt samma håll, lätt utåt.


31 Comments

Leave your comment

Leave your comment