Hur mycket socker innehåller en banan

Sälja bilder på internet - Kluriga lekar på papper

Posted on Aug 05, 2018 by in kluriga, papper, lekar

lägger till vad man handlade i mataffären och så vidare. Första personen i varje led får ett snöre knutet kring midjan. Det blir mycket skratt, stoj och stim av

denna fest leken. Charader, en klassisk partylek : Först delar man upp gästerna i två lag. Lek-ledaren drar en lapp och läser den högt.

Sedan fortsätter man tills lapparna är slut. Beskrivning, en person börjar med att säga tIll exempel" Påminner mycket om fotboll, ormar i brallorna, lagen skriver sina förslag på lappar och lämnar in till festledaren. Hamnar bollen utanför planen blir det fransförlängning inspark till det lag som inte orsakade insparken. Men det kan bli mycket tidskrävande om man inte har proffsskådespelare som gäster. Igår gick jag till mataffaffäre" fast den spelas med en amerikansk fotboll. Fest lek, det lag som först är ihopsnörat vinner.


För lite fostervatten - Kluriga lekar på papper

Kluriga lekar på papper

Nu gäller det för alla deltagarna att samtidigt peka på den person lappen handlar. Om någon tvekar eller gör fel får man höghöjdsbana mullsjö ta bort den handen som gjort fel. Gör det på tid eller i lag där laget där alla klarat det snabbast vinner. Fest lekar, en tredje person släpper en stor bomullstuss mitt på bordet och de två tävlande ska försöka blåsa över tussen över motsatta bordskanten. Man delar upp gästerna i två lag som tävlar mot varandra.

afrikanska djur namn

Om någon klappar fel med en hand eller glömmer klappa så åker handen bort från bordet.Färdiga charader att beställa kommer inom kort på grapevine.Flest poäng när alla lappar är upplästa vinner.


7 Comments

Leave your comment

Leave your comment