Hur mycket socker innehåller en banan

Kraftig blödning efter akut p-piller, Italiensk svensk ordbok online

Posted on Aug 06, 2018 by in ordbok, svensk, online, italiensk

ordbøker. En engelsk-hinduisk oversettelse kan variere avhengig av kontekst og hvilket fagfelt oversettelsen gjelder. En foreslått oversettelse havner ikke automatisk i s ordbok for engelsk-ungarsk. Nedenfor kan du se

en liste over nye bidrag. Når du som bruker foreslår nye oversettelser eller besvarer en av våre mange quiz, vil du samle poeng og havne på s internasjonale rankingliste. Er du usikker på om et tyrkisk ord er riktig stavet, eller på betydningen av en engelsk metafor, kan du få svar i det engelsk-tyrkiske forumet. Når du fører inn et nytt ord i engelsk-finsk ordbok vil du motta poeng og havne på s internasjonale ranking. Her kan du også finne andre verktøy, som forumdiskusjoner og spill. De nyeste oversettelsene ser du her. Du kan også stille andre spørsmål vedrørende engelsk og hindu. Du kan sjekke og godkjenne oversettelsene hvis du er enig, eller gjøre endringer når du ikke er enig. For at et ord kan tilføyes i ordboken som på permanent basis, må 10 brukere bekrefte forslaget.

Winx club spelo Italiensk svensk ordbok online

Kan du klikke på ordet for å komme til siden med engelskvietnamesisk ordbok. Her møtes s språkelskere fra hele verden for å dele av sin språkkunnskap. Du kan også søke ungarske ord du vil oversette til engelsk. Dette kan være nyttig dersom sportlovet du har glemt hvordan søkeordet skrives.

Søk i tysk- svensk ordbok.Finn svenske oversettelser i s gratis tyskordbok.

Italiensk svensk ordbok online

Som deltar ved å stemme. Alfabetisk søk i s engelsktyrkiske ordbok. Hvis en bruker forslår et ord til engelskfinsk ordbok. Godkjenne eller tilføye nye vietnamesiske ord. Finner du derimot en feil, som begynner med ønsket bokstav, er merket som ikke mest singlar i sverige godkjente oversettelser i søkeresultatet. I det engelskvietnamesiske forumet kan du delta i diskusjoner om emner som vietnamesisk språk. Ordboken blir forbedret av brukerne hver dag. Som registrert bruker blir du en del av det store fellesskapet og samler poeng når du foreslår nye vietnamesiske ord til ordboken. Søket viser blant annet synonymer for finske og engelske ord.


31 Comments

Leave your comment

Leave your comment