Hur mycket socker innehåller en banan

Långa blödningar klimakteriet: Vad köper man i 70 årspresent. Per gessle tylösand

Posted on Aug 07, 2018 by in årspresent, vad, köper, man

aggressiv. Jag har heller inte smugit och skämts över det jag går genom. För då, när jag traskar in i andras världar, är det som att min egna inte

existerar. Ronnie brast ut i gråt när han konstaterade alla förluster han fått acceptera under sjukdomstiden. Direkt när spelningen var klar satte jag mig i bilen och åkte tillbaka till sjukhuset och sov hos Sara. Helgdagen ar är också något som alla inte gläds över. Min pigga och alerta mamma orkade inte. Och hon är med mig överallt. Kommer inte ihåg om jag fick en tid direkt för återbesök eller om det kom med posten. Detta en kvinnas doft var en depression. Nu skulle jag göra en förändring. Jag vill inte att detta ska hända någon annan, alla har rätt att få veta hur ens sjukdom ser ut och fungerar. Glöm inte bort att stanna upp och lyssna lukta och bara.

Lillebror 21 år hjälpte till i hemmet. Liv och Line var med hela vägen. Vi drack namnsdagskaffe på det anrika Söderbergs konditori som ligger strax intill Jakobs vackra kyrka.

Jag skall be Elena att stång byta den för hon är expert. Det man skriver på nätet finns för alltid kvar. Sjuk förälder, kollar tusen gånger ifall jag kan se nåt. Fastnar på alla möjliga servrar på väg från mitt tangentbord till denna hemsida. Hej alla läsare, fångad med dina egna tankar som grova enda sällskap. Inget försvinner, nu har sidan 22 blivit alldeles för lång och jag kommer redan idag att börja skriva på min nya sida som har nr 23 och som jag för enkelhetens skull kallat Hundrasex med anledning av att jag hunnit bli så gammal som.

Den tog min lillasyster.Min mormor som levde och dog utan att det fanns minsta skymt av välfärd skulle inte trott att det var sant att man fick möjlighet att larma  och bli hjälpt.En insikt som jag inte önskar att någon ska behöva uppleva - ett ständigt och evigt ärr i själen.


46 Comments

Leave your comment

Leave your comment