Hur mycket socker innehåller en banan

Cykla bra träning. Studier eductus

Posted on Aug 04, 2018 by in studier, eductus

Stora gatan mitt i centrala Västerås. Gymnasial vuxenutbildning, hos oss på Eductus kan du läsa ett stort urval av allmänna kurser på gymnasial nivå. Se våra kurser inom grundläggande

och gymnasial vuxenutbildning. Stöd och matchning, letar smal du nytt jobb? Vi har olika inriktningar att välja bland beroende på din bakgrund och vilka mål du vill. Du betalar bara för dina studieböcker och annat studiematerial. Gymnasial vuxenutbildning är till för dig som inte har en gymnasieutbildning, eller som vill läsa vidare och behöver vissa kurser för att få behörighet. Du som har annat modersmål än svenska ska ha kunskaper som motsvarar svenska som andraspråk på grundläggande nivå, för att få studera på gymnasial vuxenutbildning. Vår SFI-utbildning utgår från dig, det du vill, det du kan och det du behöver. Fråga din Studie- och yrkesvägledare eller oss på din skola om du är osäker på vad som gäller eller om du behöver hjälp med din ansökan. Antalet veckor varierar beroende på om du läser på högskolenivå, gymnasienivå eller grundskolenivå. Att läsa SFI betyder att du studerar det svenska språket du lär dig läsa, skriva, tala och förstå svenska. Den innehåller också skyddad inlämningsmapp för redovisningsuppgifter som med fördel kan användas till individuella utbildningsplaner samt skriftliga omdömen som i vissa kurser är kopplade till skolverkets kunskapsmatriser. Vi har utvecklat verksamheten så att undervisningen blir så effektiv som möjligt för dig. Välkommen till Eductus Västerås! Men allt hänger på dina egna mål och ambitioner. Du lär dig snabbt den sverige svenska du behöver för att klara en yrkesutbildning eller praktik. Din studieplan skapar vi tillsammans med dig.

Studier eductus

Vi erbjuder grundläggande och gymnasiala kurser. Ingen kurs eller utbildning kräver det. Våra studieformer studier eductus är fasta tider i grupp och individuellt anpassade studier. Hos oss kan du få hjälp och stöd med att komma ut i arbetslivet. Här kan du läsa mer om hur du ansöker. Det gynnar också din personliga utveckling. Dina studier måste vara på studier eductus minst halvtid för att du ska få studiemedel. När du studerar vuxenutbildning på grundskole eller gymnasienivå kan du söka studiemedel från CSN. Pedagogik, eductus har arbetat i mer än 20 år med arbetsmarknadsinriktad verksamhet. Grundläggande vuxenutbildning, så att du så snabbt som möjligt når dina mål.

Studier eductus

Kontakta din lärare för mer information om inloggningkonto till Ping Pong. Svenska apoteket för invandrare SFI är en grundläggande utbildning i svenska för vuxna som inte har svenska som modersmål. Vi erbjuder kurser på grundläggande och gymnasial nivå. Nio av tio som använt oss rekommenderar våra tjänster. Här möter kursdeltagareelever sina lärare i virtuella klassrum där man kan lägga ut kursinformation och kursmaterial. Studieoch yrkesvägledningen hjälper dig reda ut och formulera dina utbildningsbehov och mål. Grundläggande kurser eller gymnasiekurser, hel eller deltid, du studerar på dag eller kvällstid. Vi erbjuder också ett brett utbud av kurser för vuxenstuderande. Oavsett om du vill ha ett jobb eller utbilda dig vidare. Dela dokument samt kommunicera med varandra på ett säkert sätt.


27 Comments

Leave your comment

Leave your comment