Hur mycket socker innehåller en banan

Stenugnsbakad pizza ystad. Träningspod, Ms silja galaxy taxfree

Posted on Aug 07, 2018 by in träningspod

du kanske en hängiven träningsfantast som bara vill tjuvlyssna på ett par likasinnade? Och reglerna och begränsningarna den här gången är hårda. Jag får ibland mail där man frågar

om jag ine kan prata mer om hur jag gör när det gäller vissa delar så nu tänkte jag berätta hur jag gjorde och hur jag tänkte den här gången. Inte bara att försöka lösa det utan även att tänka på det, älta det, och som jag kommer att prata om snart, träningspod att distrahera mig själv för att slippa att tänka på det. Sociala medier har så stor inverkan på hur vi uppfattar vad hälsa och välmående är och hur man än vrider och vänder på inspirationsbilder och inspirationstexter så kommer det alltid finnas en baksida med detta. Jag jobbar ju på det sätt som jag berättar om i poddarna. Kort och gott löpare. Och det låter värre än vad det är, det är inte så att jag försummar allt annat för att kolla på utskottsförhör på youtube, men jag har lagt en del tid på det och, det som är viktigt här, det som är poängen: är att. I oktober, till att börja med, så tar jag bort yttre intryck så gott jag kan. Jag sätter lite lösare regler här eftersom saker kan komma emellan, men inte heller här finns utrymme för några ursäkter. Och allt har inte bara med det här att göra, jag kommer till det i nästa avsnitt men allt hör i alla fall ihop. Jag hade gjort det här förut men kände att vissa saker behövde justeras. Dels för allt gnäll, all negativitet, alla som ska berätta varför den andra sidan har fel och varför en logik är helt naturlig och självklar när den kommer från rätt sida men samma logik från andra sidan är absurd. Så lite vad, varför och hur. Det är inte dit jag vill komma i alla fall. Så fysisk träning är oproblematiskt. Här besvarar föreläsare och kostrådgivare Anna Sparre dina frågor om hälsa och hur kroppen fungerar. Så det här tar aldrig slut och när de här frågorna har blåst över så kommer någonting annat. Och jag har en ljudfil på min mobil som är tillgänglig även när jag är offline. Hur fel medierna vinklar. Programledaren Jessica Almenäs och träningsexperten Lovisa Sandström peppar dig. Jag blir starkare, gladare, piggare, tänker bättre och klarar mycket mer mental belastning när jag ser till att ta hand om den mentala biten. Men som är svårt att motstå, särskilt när min motståndskraft är låg, för det är lätt och bekvämt att konsumera, det kräver ingen som helst ansträngning och det triggar både mitt ego och mitt belöningssystem. Det som behövde göras behöver fortfarande göras. Samtalet utgår från ett tema och det bjuds på personliga berättelser och erfarenheter. Träffar mer eller mindre kända svenskar och pratar med dem om deras träningsvanor.

Och oftast kommer jag sitta mycket fiber mer än en minut. För att förenkla för mig själv så mycket som möjligt har jag bestämt mig för vissa saker. Så för att få det gjort.

Vi tar pulsen vårt mest meriterade ifbb-pro - Ahmad Ahmad.Han berättar om sin r esa från liten under 70-kille till fullfjädrat proffs men också varför han bytte.Jag tog faktiskt inte tag i saken förrän en kollega sa till mig: Kan inte du tipsa om någon träningspodcast på bloggen?


Så tycker jag du ska ge det en chans. En podcast för oss som älskar att springa och dessutom inte kan sluta prata om det. Löparsnack, så jag såg, och behövde inte förlita mig på vad som kändes intuitivt rätt eller vad som jag logiskt tyckte borde funka. Men framför allt min mentala miljö. Och när jag funkade och inte funkade. Har du aldrig lyssnat på en tränings podcast.

Här får du stories från kända och okända människor som peppar och inspirera dig att leva det liv du vill leva och förverkliga dina drömmar!Jag lägger alltså ungefär en halvtimma per dag, ibland lite mer ibland lite mindre på den här biten.En sak som hon oftast säger är att tränings ska vara lustfylld.


3 Comments

Leave your comment

Leave your comment