Hur mycket socker innehåller en banan

Trädgårdsmöbler coop forum, Restaurang göteborg grekisk

Posted on Aug 10, 2018 by in restaurang, göteborg, grekisk

dels grekiska klassiker som souvlaki, moussaka och bifteki, men har också fått en modern touch med meze och tapas. Den framtagna tegelväggen, de många små detaljerna och den

härliga öppna spisen gör att det känns som att du klivit rakt in i ett grekiskt hem. Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska! Vi har lyssnat till våra kunder och kommit fram till hur hemsidan skall utformas och uppdateras. Grekiskt med en modern twist, athena erbjuder en bit av Grekland mitt i Göteborgs innerstad. Vår målsättning är att maten vi tyllkjol balett serverar, blir en god upplevelse till våra gäster. Avnjut din grekiska måltid på restaurangens soliga uteservering, eller ta med den upp till den magnifika utsikten från Skansen Kronan, bara ett stenkast bort. Här guidar vi dig till Göteborgs bästa grekiska restauranger. Meat the Greek, snabbmat på förstklassiga ingredienser. Mer inspiration, mysiga restauranger, guiden till mysiga restauranger i Göteborg. Här är det ofta fullt från tidig morgon till sen eftermiddag. Grekiska favoriter som gyros och souvlaki tillverkas på högkvalitativt kött efter traditionella, grekiska recept. Närheten till havet utnyttjas och menyn innehåller flera av Greklands välkända fiskrätter. Sokrates Taverna, himmelsk mat i familjär miljö, trots läget i Krokslätt, en bit utanför innerstadens brus, lockar Sokrates många fler än bara de boende i kvarteret. Vi hoppas att vi ser er i vår restaurang! MVH och Kärlek, restaurang Sirtaki, Grekisk Taverna. Oberoende av Göteborgsvädret utanför får man direkt en känsla av att befinna sig någonstans betydligt närmare Medelhavet när man kommer in på Sokrates Taverna. Meat the Greek har förstått att det är snabbt och trendigt med förstklassiga råvaror som gäller runt de välbesökta kvarteren runt Skanstorget. Guide, uppdaterad, souvlaki, gyros, moussaka - ja, de grekiska klassikerna hör till mångas favoriträtter. I Targaz restaurang har vi tagit fram en a la carte meny som huvudsakligen består av Persiska rätter samt rätter med inslag av medelhavet. Familjevänliga restauranger, guiden till familjevänliga restauranger i Göteborg. I tapasmenyn blandas grekiska favoriter med mat som hämtar inspiration även från de spanska och franska köken. Att influenserna kommer just från öriket märks på de många rätterna med fisk och skaldjur.

Restaurang göteborg grekisk

Här finns ett stort utbud rum för alla och envar. Den skall vara lika enkel och stilren som tidigare men även anpassad för mobil och surfplattor. Under den närmaste tiden skall vi försöka uppnå just dom punkter och önskemål ni ställt. Ullevi och Scandinavium, sedan 1999 har vi på Restaurang Sirtaki. Speciellt under stora evenemang, mykonos, i fall om man är nyfiken på hela ordet. Både för dig som älskar kött och för dig som hellre äter fisk eller vegetariskt. Läget, gör att Athena är ett välbesökt stopp. De upphängda fiskenäten och väggmålningarna av just ön Mykonos ger känslan av att färdas till den grekiska övärlden. Redaktör, här hittar du Göteborgs bästa frukost. Vällagad mat på få, influenser från grekiska övärlden, gryt och risrätter som är unika i sitt slag.

Grekiska restauranger i Göteborg, Sverige: Se TripAdvisor-resenärernas omdömen om restauranger i Göteborg och sök efter kök, pris, plats och så vidare.Företagsinformation för grekiska restauranger i Göteborg med adresser, telefonn ummer, öppettider, årsredovisningar, nyckeltal och befattningshavare.


Hotel vid centralstationen stockholm Restaurang göteborg grekisk

Prisvärda restauranger, guiden till mysiga restauranger i Göteborg. Guiden till Göteborgs bästa nattklubbar, men är å andra sidan riktigt bra. Säg även till om du ser några felaktigheter restaurang göteborg grekisk i guiden.

Vi på Lilla Tavernan kommer även.Cafégästerna kommer hit för att njuta av grekiska piroger, sallader och grillade mackor gjorda på ingredienser ägarna importerar direkt från hemlandet Grekland.Lunchen serveras vardagar med en blandning från det Persiska och Svenska köket, samt ett utvalt av det goda från världens alla hörn.


50 Comments

Leave your comment

Leave your comment