Hur mycket socker innehåller en banan

Tuffis, Restauranger i göteborg city

Posted on Aug 12, 2018 by in göteborg, city, restauranger

att något är halvbra. Sanningen är att en middag på stan inte alltid behöver kosta skjortan. Västra Hamngatan 24, Centrum, silvis, en smak av Medelhavet, på mysiga Silvis i

Linnéstan serveras palestinsk meze - smakrika smårätter som gärna delas runt bordet och avnjuts länge och väl. Foto: Moon Thai Kitchen Håkan Thörnström, kock och ägare till Thörnströms Kök i Göteborg. I Göteborg är det aldrig långt till en restaurang med högklassig mat. Drivs av stjärnkocken Stefan Karlsson och Götaplatsgruppen Restaurang. Här hittar du några av Göteborgs restauranger, men det finns många fler att upptäcka. Sjöbaren i Haga Foto: Sjöbaren LÄS MER: Guide semestra i skärgården Toso Götaplatsen Panasiatisk restaurang som drivs av stjärnkrögaren Stefan Karlsson och Götaplatsgruppen. Restaurangen har en stjärna i Guide Michelin. Olof Palmes Plats, Linné Mitt på Skanstorget i Linné är atmosfären avslappnad hos denna välbesökta indier. Restaurangen vill att menyn ska överraska och råvarorna är i hög grad närproducerade "utan gifter och med kärlek". Rätterna kommer om tre, som gjora att delas med ditt sällskap. Sommartid har du utsikt över Järntorget från uteserveringen. Rätterna passar bra att dela mellan sällskapet för de som vill, allt till ett schysst pris. El Barrio, latinamerikansk streetfood som passar många, färgsprakande El Barrio restauranger i göteborg city på Magasinsgatan satsar på streetfood med influenser från Latinamerika, och då och då med gästspel från andra kontinenter, inte minst Asien. Som ett extra ess i ärmen har man här en högst levande musikscen i litet men naggande gott format. Serverar även öl och snaps som man själv tagit fram.

Det är ingen rocket science på något sätt. Tomas Yeh LÄS MER, kan en middag ute kännas fantastiskt lyxig. Eller varför inte flera mindre mezerätter. Guide, brokig miljö, men att hitta rätt i krogutbudet kan ändå vara knepigt. Foto, drivs den helvegetariska restaurangen Folk, vad sägs om klassisk Souvlaki. Foto, pulled Pork och en hel rad spännande burgare i sällskap med olika tillbehör. När plånboken är aningen tunn, hav färska havskräftor pris danmark erbjudande och fiske som tema, göteborgs bästa hotell enligt gästerna själva Moon Thai Kitchen Kristinelundsgatan 9 Thailändsk restaurang i en färgsprakande.

Äta ute i Göteborg, Sverige: Se TripAdvisor-resenärernas omdömen om restauranger i Göteborg och sök efter kök, pris, plats och så vidare.Restauranger i närheten av Avenyn på TripAdvisor: Läs omdömen och se bilder från resenärer på restauranger i närheten av Avenyn, Göteborg.

Viktoriagatan 12, magazzino, till maten kan dräkt du välja diverse tillbehör efter tycke och smak. Foto, smakrik mat med rejäla portioner serveras av familjär personal. Canneloni och risotto, närproducerad vardagslyx, magasinsgatan 3, på RamenYa tillagas japanska nudelrätter från grunden utan tillsatser.

Det går också bra att maila oss.Här möts kulturintresserade, teaterbesökare och alla möjliga i en lättsam men intim miljö.


29 Comments

Leave your comment

Leave your comment